kalvhagen-logotype

Om oss

Kalvhagen-Sthlm är ursprungligen en Kickboxningsklubb som startade 2009.
Många av våra medlemmar använder Kickboxningen som ett komplement till sin ordinarie träning. Vår metodik är att alla kör med alla oavsett nivå.
Kalvhagen Sthlm bedriver sin verksamhet i Vasatan på adress Tulegatan 35, länk via "hitta hit"-knappen nedan.

Namnet Kalvhagen är taget från Marcus Johansson´s moderklubb Kalvhagens Box Center i Karlskrona. Kalvhagen i Karlskrona är en av de mest framgånsrika kickboxningsklubbarna i Sverige som Thomas “Totto” Heiderup startade. “Totto” har vunnit det mesta man kan vinna och är en otroligt stor förebild för många.

Marcus Johansson, grundare och ägare av Kalvhagen Sthlm;
"Träning för mig ska vara individanpassad, utmanande, lärorik och rolig.
Jag bli galet motiverad när man lyckas så ett frö hos en person. Sen att få se den personen bryta mindre bra tidigare mönster och utvecklas åt det håll den vill, det kan inte beskrivas med ord.
Att få ge dem verktyg som gör att de steg för steg, dag för dag går mot sina mål och sin drömfysik.
Att kunna se till vad kunden behöver, att använda kunskap och sunt förnuft - och inte vad den senaste trenden i kvällstidningen säger - blir mer och mer viktigt eftersom vi  hela tiden matas med ständigt nya dietmetoder,  träningsknep och qiuck-fixes"

 

Petter Ahldén, började träna på Kalvhagen och blev sedemera instruktör.
"Kalvhagen Sthlm har betytt mycket för mig genom åren. Klubben har blivit som Kalvhagen var för mig i Karlskrona, ett andra hem. Jag går inte bara dit för att träna utan även för att socialisera mig och skratta! Med mycket kärlek och engagemang så blir vi den klubb som jag är stolt att kalla min klubb.”
 

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS

STÖD OSS med ett bidrag

Tycker du att våra instruktörer och vårt sätt att lära ut träning på, är bra?
Att vårt arbete med barn och ungdomar är positivt och lärorikt?
Då välkomnar vi stora som små bidrag för att fortsätta med det vi gör.
Engångsbidrag så som löpande bidrag tas tacksamt emot via:
Plusgiro 641040-1

Tack för Ditt stöd!
//Team Kalvhagen Sthlm
Ideell Förening i Vasastan

 

HAR DU FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

KONTAKTA OSS

vad tycker de som tränar?

Jag har aldrig tränat i hela mitt liv; jag skolkade mig genom gympan i skolan och jag får rysningar när jag ser World Class loggan. Jag avskyr allt vad stairmasters och Nordic Tracks heter och föredrar att jobba på vår gård istället. Därför måste jag vara stark och uthållig. Marcus fick 3 månader på sig att "träna mig som Madonna" för att motbevisa min tes om att det tar för lång tid att få grymma resultat. Det enda jag fick lova var att göra allt precis som han sa. Så under tre månader fick han mig att maxa min kropp som jag aldrig någonsin gjort om jag stått där själv på ett trist gym, han förhörde mig om vad jag ätit och vad jag planerade att äta, han stretchade mig, jagade mig i Hagaparken och skrek åt mig när jag försökte mygla mig igenom något, skickade sms med övningar jag skulle göra under helgen. Och 3 månader senare såg jag ut som Madonna, och jag hade en kropp som jobbade med mig; istället för emot mig.
/Victoria Egler, VD Rock n' Roll London & The Perfect Brands